1xBet registration – kako do prijave in prvih stav

1xBet Slovenija je uveljavljena in ugledna stavnica, ki ima sicer sedež v Rusiji in je na trgu od leta 2007, kot spletna igralnica pa deluje od leta 2007.

Ima Curacao licenco, zaradi česar je še bolj priznana kot pobiralka stav. Nudi predvsem športne stave, poudarek pa ima tudi na prenosu tekem in dogodkov v živo, casino igrah, poleg tega pa nudi še veliko drugih vrst iger. Zaradi velike ponudbe iger, bonusov, preproste prijave in uporabe, veliko valut, metod vplačil in pologov vaša registracija v 1xBet ne bo zaman.

Igralci se lahko registrirate hitro in preprosto tako, da v spletni brskalnik vtipkate uradno stran 1xBet. V primeru, da vam stran ne deluje, za dostop uporabite VPN. Stran obstaja v veliko jezikih, žal v slovenskem še ne. Za 1xBet registracijo na zgornji strani prve strani izberite gumb registration, preko katerega opravite celoten postopek registracije.

Brezplačni registracijski bonus

Več načinov in zakaj je 1xBet registracija tako priročna

Pri postopku registracije so vam na voljo štirje načini, med katerimi lahko izbirate glede na vaše prioritete:

  1. Registracija s telefonsko številko
  2. Registracija preko elektronske pošte
  3. Registracija z enim klikom
  4. Registracija preko socialnih omrežij

POZOR! Pri prijavi uporabite 1xBet promocijsko kodo ter z njo prejmite bonus, ki se vam lahko visoko obrestuje.

Brezplačni registracijski bonus

1xBet registracija s telefonsko številko

1xBet registracija

Vnesite številko svoje mobilnega telefona, na katerega boste prejeli potrdilo. Tako bo vaša številka postala veljavna in bo povezana z računom. Nato morate še vnesti ostale osebne podatke, da lahko zaključit 1xBet registracijo, koristite bonuse in pričnete s stavami na igre.

Brezplačni registracijski bonus

Preko elektronske pošte

Pri tem načinu 1xBet registracije bo celoten proces malo daljši, ampak je zanesljiv. Kasneje vam ne bo potrebno vnašati nekaterih podatkov, saj jih boste vnesli že na začetku. Na spletni strani med vrstami prijave izberite način prijave z e-mailom, vnesite podatke, kot so ime in priimek, geslo, telefon ter ne pozabite tudi na promocijsko kodo. Izpolnite obrazec. V vašem e-mail računu morate kasneje prejeti potrditveno sporočilo in opravite verifikacijo vašega e-maila in računa. Če se ne želite prijavljati preko telefonske številke ali socialnih omrežij, ali pa veliko uporabljate elektronsko pošto, bo to prava metoda prijave za vas.

Brezplačni registracijski bonus

1xBet Registrirajte se z enim klikom

Ta način registracije je najbolj enostaven način prijave v 1xBet stavnico na spletu. Ko kliknete gumb za registracijo, med zavihki nato izberite prijava z enim klikom. Tudi, če piše v angleščini ali v drugem tujem jeziku, je proces prost in jasen. Izberite valuto, državo ter vnesite promocijsko kodo. Ko boste končali proces, lahko opravite prva vplačila in koristite bonuse.

Brezplačni registracijski bonus

Uporaba socialnih omrežij za 1xBet registracijo

Lahko pa za 1xBet registracijo izberete tudi prijavo preko socialnih omrežij, kar je zelo preprosto, saj boste povezani z že obstoječim uporabniškim imenom in geslom vašega socialnega omrežja. Gre za način prijave, ki je preprost in hiter, skoraj tako, kot prijava z enim klikom. Ko se odpre okvirček za način prijave na spletni strani, izberite četrti zavihek. Vnesite še državo in valuto, v kateri želite opravljati vplačila. Lahko se prijavite preko socialnih omrežij, kot so Google+, Telegram, Yandex in seveda Facebook ter še nekateri drugi. Po prijavi pa morate še vnesti nekatere podatke, kot sta elektronski naslov in mobilni telefon.

Brezplačni registracijski bonus

1xBet registration preko socialnih omrežij in bonusi

Pazite pa na to, da pri prijavi s socialnim omrežjem koriščenje bonusa za dobrodošlico NI mogoče v celoti. Kaj to pomeni? Ne boste mogli koristiti 130 EUR visokega bonusa v primeru, če položite 130 EUR ali več na vaš račun. Če se prijavljate prvič in preko socialnih omrežij, lahko potem prejmete bonus do vrednosti 100 EUR glede na višino vašega pologa.

Brezplačni registracijski bonus

1xBet registracija in sledeči koraki do začetka igranja

1xBet registracija in sledeči koraki do začetka igranja

Po registraciji in vseh zgoraj opisanih postopkih, se morate prijaviti v vaš račun s tisto izmed štirih metod, ki ste jo izbrali na začetku. Potreben je vnos elektronskega naslova, ID profila, številko telefona ter gesla. V primeru, da se prijavljate preko socialnega omrežja, ne bo potreben vnos določenih podatkov, ker bosta računa povezana med seboj.

Sledi vplačilo. Izberite znesek, ki ga želite položiti. Pri tem ne pozabite koristiti bonusov! Ko opravite prvi polog, boste prejeli bonus do 100 EUR, ki bo enakovreden znesku vplačila. Vaše vplačilo lahko opravite v različnih valutah in kripto valutah, vplačilne metode pa so:

  • Visa, Maestro, Mastercard, bančna nakazila, Skrill, Neteller, Trustly, Payeer, Paypal, Bitcoin, Trustpay, Boku, Ecopayz, PaysafeCard, Entropay in Perfect Money.

Izplačilne metode so naslednje:

  • Bančno nakazilo, Visa, Bitcoin, Maestro, PaysafeCard, Mastercard, Ecopayz, Skrill, Neteller, Entropay, Paypal, Payeer, Trustly in ostale.

In še enkrat, ne pozabite na promocijsko kodo ob prvem pologu, da izkoristite bonus!Brezplačni registracijski bonus

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

trije × 1 =